lunes, 28 de febrero de 2011

EL CANVI PER LA MILLORA




BUTLLETÍ MUNICIPAL 
Benvolguts cellerencs i cellerenques:
            Des del nostre últim escrit moltes coses han canviat en el panorama polític. El grup  de CiU volem donar les gràcies a tots els vilatans de la Cellera pel recolzament que heu donat amb el vostre vot i confiança en el nou projecte polític de CiU. Amb el vostre granet de sorra hem aconseguit que la Generalitat de Catalunya torni a estar governada per un partit de “casa”. 
Per la nostra banda, nosaltres seguim treballant, tot i no poder tenir capacitat de gestió ni d’acció, ja que la política seguida per l’actual equip de govern no ha permès  en cap moment la nostra intervenció amb decisions rellevants, ja que la majoria de les vegades ens hem assabentat dels seus projectes quan ja estaven fets. Creiem que almenys, i per respecte al terç dels cellerencs que van dipositar la confiança en nosaltres, això no hauria d’haver succeït. Tot i així, el tarannà del nostre grup en aquests quatre anys de legislatura i des de l’oposició no ha estat una crítica aferrissada; hem intentat no interferir en les decisions preses per l’equip de govern del CAM pel fet de no endarrerir la seva execució. Els hem recolzat en tot el que hem cregut que era correcte i beneficiós per al nostre poble, ens hem abstingut quan es tractava d’iniciatives portades únicament per ells i en les quals no hi hem intervingut ni hem tingut la suficient informació com per donar-hi recolzament. I hem votat en contra dels pressupostos cada any i en tot el que pogués repercutir negativament en les butxaques de tots els cellerencs.
Ja tenim el dispensari renovat, l’equip de govern no va trobar la ubicació idònia per fer-ne un de nou tal i com es mereix el nostre poble. Ha estat una solució intermèdia que han hagut d’adoptar davant la pressió que des de l’equip de CiU hem anat fent al llarg d’aquests quatre anys. 
Dir-vos també, que aprofitant les noves tecnologies podreu informar-vos puntualment dels nostres projectes, programes i accions a: 
El nostre nou web:  www.ciu.cat/lacelleradeter
Facebook: CIU LA CELLERA.
Blog: www.ciulacellera.blogespot.com.
El Grup de CiU

No hay comentarios: