domingo, 20 de marzo de 2011

INAUGURACIÓ NAU DE LA BRIGADA MUNICIPAL









MAGATZEM DE LA BRIGADA
El magatzem de la brigada recentment inaugurat, ubicat en el polígon industrial, en el lloc que l'anterior govern de CIU va reservar el terreny per la seva construcció.
L'actual Ajuntament ha construït una nau exuberant i potser excessiva en aquests moments, però que pensem serà útil per guardar tots els aparells de la brigada i demés entitats.
Des del grup de CIU sempre hem recolzat i donat suport per tal de que es portés a terme i no hem fet cap al·legació per no entorpir el seu procés i lamentem que no estigui construït per una empresa del poble, com gairebé totes les obres més importats (Ampliació consultori, Escola d'Art, portada d'aigua al Pasteral, safareig de la Canal, arranjament carrer Major etc. etc.) portades a terme en aquesta legislatura.
També pensem que estant envoltat de zona verda, no calia l'enjardinament de la façana, que te un cost de construcció i de manteniment, i que al ser magatzem no té utilitat, doncs és més un destorb.
Ara caldrà donar nova utilitat als petits locals en què estaven repartits els aparells del municipi, a l'Era nova es troba el local de lantic Sindicat Agrícola i Ramader, reivindicat per la Comunitat de Regants del Molí de la Pardina i la Riera d'Osor, per guardar material per la conservació del rec. Les casetes de l'antic camp de futbol, el matadero etc.
La Cellera té en aquests moments força cobertes les necessitats més bàsiques, encara que potser els esforços duts a terme en l'equipament de la brigada, el poble entendria millor que es destinessin a la construcció del nou dispensari, el geriàtric i centre de dia, en la seguretat del poble, i en cercar empreses per omplir els buits del Polígon Industrial.
La Cellera necessita un "CANVI POSITIU"http://www.ciu.cat/lacelleradeter


No hay comentarios: